Uw Familiedag in Wonderwereld

Wonderwereld is een fantasie- en dierenpark dat plezier biedt voor kinderen en volwassenen. Bovendien is het park toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Wonderwereld is uitermate geschikt voor het vieren van uw verjaardag, jubileum en familiedag. Zodra u bij ons binnenstapt, ervaart u meteen de sprookjesachtige en gezellige sfeer. U wordt ontvangen in het Jungle Café waar de gehele dag een gedeelte voor uw familie gereserveerd is. Vervolgens wordt u door één van onze medewerkers ingelicht over het verloop van de dag, dat uiteraard in overleg met u is vastgesteld.

Korte beschrijving van Wonderwereld
Als u Wonderwereld ingaat, ontvangt u eerst een leuke Ontdekreis. De vragen die u onderweg moet beantwoorden zijn makkelijk te maken of iets moeilijker, al naar gelang de leeftijd van de kinderen. De tocht begint in het Natuurontdekcentrum waar u op een leuke en leerzame manier kennismaakt met de natuur. De kinderen kunnen allerlei soorten dieren leren kennen onder andere door leuke spelletjes en de Ontdekhoek. Ook vindt u hier het Insectarium. Vervolgens loopt u door naar de Drakengrot en komt u terecht in een fantasiewereld met natuurfiguren en elfen. Daarna loopt u door naar buiten en komt u op de Speel- en Vliegweide. In de Uilenburcht vindt u verschillende uilen en roofvogels. Met enkele van deze vogels wordt er elke dag een demonstratie gegeven op de weide, zodat u ze van heel dichtbij kunt bekijken. Tenslotte komt u via de Subtropische kas, waar het heerlijk vertoeven is tussen planten, vogels, de allerkleinste aapjes en de Ringstaartmaki’s, bij de Mysterieuze tempel en de Reuzen-Avonturenboom. En zo komt u weer aan het begin van Wonderwereld terecht waar u cadeauwinkel Merlijn kunt bezoeken met allerlei sieraden, boeken en sprookjesachtige artikelen.

Jungle Café

Tijdens uw familiedag is een gedeelte van het Jungle Café speciaal voor u gereserveerd. U heeft de gehele dag toegang tot Wonderwereld, zodat u rustig kunt genieten van een kopje koffie terwijl de kinderen het park nogmaals bezichtigen.

Alleen via reservering